Нашите производи

 

 
 
 
 
 
 
 
10x10
 
 
 
 
 
 
 
20x30
 
 
 
 
 
 
 
20x20
 
 
 
 
 
 
 
40x40
 
 
 
 
 
 
 
20x10
 
 
 
 
 
 
 
20x40
 
 
 
 
 
 
 
 Дупло Т
 
 
 
 
 
 
 
Пирамида
 
 
 
 
 
 
 
3Д
 
 
 
 
 
 
 
Колормикс
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Осумаголна
 
 
 
 
 
 
 
Печурка
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We care about quality

 

-since 1984-

 
 
 

Што ја прави нашата компанија посебна?

 

 
 
 
 
 
 
 
 

38+ години искуство

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Производствен капацитет: 1000м2 дневно

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Извоз во 6+ земји во европа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Модернизиран процес на производство

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Одличен квалитет

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Високи перформанси на издржливост

 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

 
 
 
 
 

Циглана Градец е...

 
 
Најстара приватна компанија за производство на префабрикувани бетонси елементи во Република Македонија
 
 
 
 
 

Во нашата компанија...

 
 
Постојано ги следиме светските достигнувања во нашата дејност и вложуваме во нови машини, опрема и технологија.
 
 
 
 
 

Креативност и ефикасност

 
 
Единствениот вистински пат кон врвните резултати е создавањето на атмосфера во компанијата која што луѓето ги мотивира да бидат иновативни и креативни.
 
 
 
 
 
 

We care about quality

 

-since 1984-