PËR NE

CIGLLANA GRADEC

Cigllana Gradec Kompani është një kompani pëer prodhimin e elementeve të betonit (Bekaton). E themeluar në vitin 1984, në atë kohë ishte e vetmja kompani private në atë veprimtari, me një kapacitet produhues prej 200m 2 në dite.

Me liberalizimin e tregut, në arritëm të modernizojmë procesin e prodhimit në mënyrë që të përmirësojmë cilësinë, për të cliën edhe më parë ishte në një nivel të lartë, dhe të rrisim kapacitetin e prodhimit nga 200m 2 , në 1000m 2 në ditë.

CIGLLANA GRADEC

Me rritjen e kapacitetit të prodhimit ne kemi rritur rajonet e funksionimit, kështu që përveç qyteteve në vendin tonë kemi filluar eksportimin në Kosovë, Sqipëri, Serbi,Bullgari, Austri, Gjermani dhe vende të tjera evropiane, ku me përgjësi kemi përfaqësuar produktet tona me cilësi të lartë dhe me performancë të lartë të rezistencës.

Ne synojmë të ofrojmë produkt deri në përsosmëri, me prodhim të organiyuar profesionalisht, me qëllim të ndërtimit të ndërtimit të rrugëve cilësore.

we care about quality

-since 1984-