За нас

 
 
 
 
 
 
 

Циглана Градец

 
 
 
 
 
Cigllana Gradec Kompani е компанија за производство на бетонски елементи (Бекатон). Основана 1984 година, во тоа време беше единствена приватна компанија во таа дејност со капацитет на производство од 200м2 дневно.

Со либерализација на пазарот успеавме да го модернизираме процесот на производство со цел подобрување на квалитетот за кој и претходно своевремено беше на високо ниво и зголемување на производствениот капацитет од 200м2 на 1000м2 дневно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Циглана Градец

 
 
 
 
Со зголемениот производствен капацитет ги зголемивме и регионите на делување, па така покрај градовите во нашата земја почнавме и со извоз во Косово, Албанија, Србија, Бугарија, Австрија, Германија и други европски земји во кои што одговорно ги претставувавме нашите производи со врвен квалитет и високи перформанси на издржливост.

Се стремиме за понуда на производ до перфекција со професионално организирано производство со цел изградба на вистински патишта.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We care about quality

 

-since 1984-