Produktet tona

 

 
 
 
 
 
 
 
10x10
 
 
 
 
 
 
 
20x30
 
 
 
 
 
 
 
20x20
 
 
 
 
 
 
 
20x10
 
 
 
 
 
 
 
40x40
 
 
 
 
 
 
 
20x40
 
 
 
 
 
 
 
 Дупло Т
 
 
 
 
 
 
 
Пирамида
 
 
 
 
 
 
 
3Д
 
 
 
 
 
 
 
 
Колормикс
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Печурка
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We care about quality

 

-since 1984-

 
 
 

Çfarë e bën këtë kompani?

 

 
 
 
 
 
 
 
 

38+ vite përvojë

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mundësia e prodhimit: 1000m2 ditë

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Извоз në 6+ vende në Evropë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proces modern i prodhimit

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nga cilësia

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Performancë e lartë e qëndrueshmërisë

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Për ne

 

 
 
 
 
 

Cigllana Gradec është...

 
 
Kompania më e vjetër private për prodhimin e elementeve të parafabrikuara të betonit në Republikën e Maqedonisë
 
 
 
 
 

Në kompaninë tonë...

 
 
Ne monitorojmë vazhdimisht arritjet e botës në biznesin tonë dhe investojmë në makineri, pajisje dhe teknologji të reja.
 
 
 
 
 

Kreativiteti dhe efikasiteti

 
 
E vetmja mënyrë reale për rezultate të larta është krijimi i një atmosfere në kompani që i motivon njerëzit të jenë inovativë dhe krijues.
 
 
 
 
 
 

We care about quality

 

-since 1984-