Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пирамида

 
 

Текстура: ситна

Димензии (цм):Изработена е во дебелина од 6 см. Може да се комбинира со моделите 20x20, 20x10 и 10x10.