Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дупло Т

 
 

Текстура: ситна


Се изработува во дебелини од 6 и 8 см. Неговата форма обезбедува дополнителна стабилност и многу добро ги апсорбира дополнителните оптоварувања без деформации.