Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Колормикс

 
 

Текстура: ситна

Се изработува во дебелини од 6 и 8 см. Многу елегантна и отпорна бетонска плоча, препорачана за често користени бетонски површини бидејќи е цврста и неподвижна.