Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10x10

 
 

Текстура: ситна

Димензии (цм): 10x10x6

Се изработува во дебелина од 6см. Може да се комбинира со плочки 40x40, 20x20, 20x10 и пирамида плочи.


Начин на монтирање: