Cigllana Gradec
Kompany

Vizioni ynë

Ndërmarrja për prodhimin e tullave dhe pllakave të bekatonit nga betoni Cigllana-Gradec me seli në Shkup Ruga e Kacanikut është themeluar në vitin 1984 . Është e para ndërmarrje e këtij lloji në atë kohë.

ISO9001

QMS

ISO14001

EMS

ISO45001

OH&SMS

CT009

MKC EN ISO/TEC 17021-4

Rreth Nesh

Ndërmarrja për prodhimin e tullave dhe pllakave të bekatonit nga betoni Cigllana-Gradec me seli në Shkup Ruga e Kacanikut është themeluar në vitin 1984 . Është e para ndërmarrje e këtij lloji në atë kohë.

Na Kontaktoni

Na Ndiqni

Znaci